Voleu aprendre a fer de pastor/a?

Vols gaudir d'un dia en plena natura i descobrir una feina tradicional com és la de pastor d'ovelles?
Doncs ara tens la oportunitat de fer les dues coses!
Vine a pasar un dia d'estiu a Coma Bella (Coll de Pal) i sigues partícip d'una de les feines més antigues del món! La de pastor.

"Ser pastor no només és una feina tradicional, ser pastor és un sentiment, una manera diferent de viure. És estar en constant contacte amb la natura, i tot i que és una feina molt sacrificada i esclavitzada en horaris i económicament no massa rentable, si que us hem de dir que ser pastor és per mi lo millor del món."

ACTIVITAT (1 jornada) - VOLS APRENDRE A FER DE PASTOR/A?
Esmorzar a càrrec del Pastor (Ricard). Carn de xai a la brasa, torrades... un bon esmorzar!!!
A las 10:30 h. - 11 h. treurem el ramat direcció a las pastures, podreu veure treballar el gos, conèixer els paratges del Parc Natural i amb una mica de sort veure voltors, isards,... Podreu conèixer l'art de musicar un collar i fins i tot fer un sarró de pastor. Dinarem enmig d'un paisatge incomparable!!! Recomano portar càmera de fotos!!!

PUNT DE TROBADA:
Davant oficines Parc Natural Cadí-Moixeró (9:00 h.)

FINALITZACIÓ ACTIVITAT:
Entre 17:00 h. i 18:00 h.

QUÈ CAL PORTAR?:
Calçat comòde, roba d'abric, capalina o cangur, dinar.

PREUS:
ADULTS 25 euros
NENS (a partir de 6 anys) 15 euros
NENS (de 3 a 6 anys) 8 euros

RESERVES:
Les reserves es poden fer per e-mail (info@carndelcadimoixero.com) o per telèfon al (+34) 620 04 16 64 o WhatsApp. Places limitades.

Vols veure més imatges?:

Veure'n més

Criança natural. Així ho fem, tal com s'ha fet tradicionalment,... a l'estiu a les altes pastures, a la primavera i a la tardor a les pastures més baixes i a l'hivern, amb el mal temps, utilitzem les pastures que hem produït durant l'estiu. Vetllem pel seu benestar.

Contacta amb nosaltres:

Enviar mail Trucar WhatsApp