Català | Castellano |facebooktwitterlinkedin | WEB versió mòbil mobile

PRESENTACIÓ
CARN DE CRIANÇA NATURAL
PREU CARN - CONDICIONS VENDA
COMPRAR CARN (formulari compra)
VOLS APRENDRE A FER DE PASTOR/A?
PRODUCTES ARTESANALS
RECEPTES
GALERIA FOTOGRÀFICA
DADES DE CONTACTE
ENLLAÇOS
PÀGINA D'INICI


compra
icotitol


A la nostra explotació hi ha 750 ovelles ripolleses. L'ovella ripollesa es caracteritza per ser un animal de gran qualitat, tant pel que fa a la seva carn com a la seva llana. Fem un seguiment durant tot l'any del ramat per poder assegurar una màxima qualitat en la carn dels nostres xais.

A l'estiu pugem el ramat a la muntanya (a les pastures de Coma Bella, situats a més de 2000 metres d'alçada). Aquestes terres endinsades dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró, ens permeten alimentar el nostre bestiar gairebé quatre mesos l'any. Mentre jo guardo el ramat, el meu germà aprofita per arreplegar l'herba dels camps, herba que servirà per alimentar el ramat a l'hivern. En l'època estiuenca el ramat menja de les millors pastures, pastures fresques, tendres i molt nutritives. Aixó fa que les ovelles alimentin de manera excepcional les seves cries.

A la tardor, amb l'arribada de les primeres neus, fem baixar al ramat a Bagà, on s'alimentaran de les herbes dels camps. A les nits els hi donem un suplement d'herba enmagatzemada durant l'estiu (aixó ens permet fer una roda).

Així ho fem, tal com s'ha fet tradicionalment,... a l'estiu a les altes pastures, a la  primavera i a la tardor a les pastures més baixes i a l'hivern, amb el mal temps, utilitzem las pastures que hem produit durant l'estiu.

Aquets xais, des del seu naixament, fins la seva mort al escorxador, els cuidem, els engreixem, i vetllem pel seu  benestar.

Finalment els portem a l'escorxador, on els tallem i envassem al buit, tot mantenint la màxima qualitat de la seva carn, i us l'oferim al millor preu.

CARN DEL CADÍ-MOIXERÓ (Ricard Garcia Canal) / NIF: 77741493 K / C. Font del sofre, nº 6, 1er 1a / 08695 Bagà
Tel.: 620 04 16 64 / E-mail: info@carndelcadimoixero.com / privacitat de dades
Disseny Web: DISSENY GRÀFIC LILLET